تقابل گفتمان مقاومت و گفتمان سازش
مقام معظم رهبری در دیداری که با کارگزاران نظام در یازدهم آبان سال 82 داشتند، فرمودند:
" اگر قرار باشد دشمنان یا مراکز قدرت، فزونخواهى کنند و سنگر به سنگر جلو بیایند و ما هم عقبنشینى کنیم، این مىشود تسلیم، که به هیچ وجه درست نیست و اجازهى چنین کارى هم داده نخواهد شد".
دریافت فایل با کیفیت بالا - با ذکر صلوات
حمایت مجدد و زیبای لنکرانی از جلیلی | ||
دکتر باقری لنکرانی که پیش از این و در حمایت از دکتر جلیلی از کاندیداتوری انصراف داده بود، با انتشار نامهای زیبا و تاثیرگذار با دیگر حمایت خود از دکتر جلیلی را اعلام کرد.
|
||
بدنبال اعلام حمایت علامه مصباح یزدی از دکتر جلیلی در انتخابات یازدهم ریاست جمهوری وهمچنین حمایت رسمی جبهه پایداری از وی به عنوان نماینده گفتمان انقلاب اسلامی درانتخابات پیش رو، دکتر باقری لنکرانی که پیش از این و در حمایت از دکتر جلیلی از کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری انصراف داده بود، با انتشار نامهای زیبا و تاثیرگذار با دیگر حمایت خود از دکتر جلیلی را اعلام کرد. به گزارش بی باک، پیش از این دکتر لنکرانی در بیانهای که به مناسبت انصراف خود از کاندیداتوری انتخابات ریاست جمهوری صادر کرد، نوشته بود: «با توجه به حضور قطعی برادر انقلابی و مومن جناب آقای دکتر جلیلی ، با کسب نظر مشورتی از جبهه پایداری انقلاب اسلامی ، برای دفاع از گفتمان امید ، عدالت و استقامت ، اینجانب با انصراف از داوطلبی در این دوره از انتخابات ریاستجمهوری ، حمایت خود را از جناب آقای دکتر جلیلی اعلام میدارم.»
دکتر لنکرانی در جدیدترین نامه خود مجددا از دکتر جلیلی اعلام حمایت کرده و این حمایت را پیمانی اباالفضلی با کاندیدایی دانسته است که همچنان بر مرام اباالفضل العباس علیه السلام باقی مانده است.
در ادامه متن کامل این نامه که نسخهای از آن در اختیار بی باک قرار گرفته است را میخوانید:
بسم الله الرحمن الرحیم
حماسه ای از جنس ابوالفضل علیه السلام
هیچ چیز در این عالم بی حکمت نیست . تقارن وقایع در دل خود برای بیدار دلان هشدار و عبرت دارد . حتما حکمتی دارد که قرار است حماسه سیاسی سال 92 ، مقارن میلاد ابوالفضل العباس پسر امیر المومنین علیهما السلام رخ دهد. این ها نشانه است ، نشانه اینکه این حماسه را باید ابوالفضلی ساخت. بچه های هیات وقتی کاری را میخواهند درست انجام دهند میگویند ، این کار را باید ابوالفضلی انجام داد. یعنی در آن هیچ غل و غشی را راه نداد . خالص و با صفا مثل حماسه ابوفاضل. در زیارت آن بنده صالح خدا که مثل او را در این جهان نمیتوانیم سراغ بگیریم ، او را به اطاعت پذیریش ، به صداقتش ، به وفا و خیرخواهیش می ستاییم و میگوییم :
اَشْهَدُ اَنَّکَ لَمْ تَهِنْ وَلَمْ تَنْکُلْ وَاَنَّکَ مَضَیْتَ عَلى بَصیرَه مِنْ اَمْرِکَ *
گواهی میدهم که تو در حماسه حسینی ، کوتاهی نکردی و رو برنتافتی و بر اساس روشن بینی و بصیرت در کارت اقدام فرمودی.
بیست و چهارم خرداد در پیش است . این حماسه را باید ابوالفضلی بسازیم.
حماسه سازان خرداد 92 ، برای خود شانی جز ادای وظیفه قائل نیستند . نگران خود و جایگاهشان نیستند . معامله گر نیستند .حمایت خود را مبتنی بر تضمین پست نمیکنند . دنبال حجت شرعی و حرکت و بصیرتمندانه هستند. از نا ملایمات دلگیر نمیشوند . خود را در راه خدا، آسان معامله میکنند . گرانفروشی نمیکنند . سرزنش ملامت گران ، آنها را از جا تکان نمیدهد. دنبال کاندیدایی میگردند که ابوالفضلی باشد. کسی که چیزی برای خودش و نزدیکانش نخواهد. همه همت خود را ادای تکلیف بر اساس بصیرت و تدبیر قرار داده باشد. راه را گم نکند . اگر سربازی میکند ، اگر سیاست ورزی میکند ، اگر خدمت میکند همه را برای خدا انجام دهد . دلش به ولی باشد . برای خود شانی جدای از ولی قائل نباشد. آماده فدا شدن باشد .
ما در بین کاندیدا ها یک جانباز بیشتر نداریم که در طی این سال ها ، متعهد به مرام ابوالفضلی مانده . ما اگر او را معرفی میکنیم با او پیمان ابوالفضلی میبندیم که ولی را هیچگاه تنها نگذاریم و در دفاع از او سستی روا نداریم . پیمان ما با او ، پیمان بر خدمت ابوالفضلی است. پیمان بر سر ارزشها و باورهامان ، پیمان بر سر بصیرت و با اقتدای با بصیرتمندان . پیمانی که امروز شاهدش زینب کبری سلام الله علیها است. زینب سلام الله علیها ، عقیله است . عقیله ، بانوی خردمندی را میگویند که با صبر و دور اندیشی مشکلات را حل میکند. عقیله ، با کریمه هم قرابت معنایی دارد . در عقیله بودن این دختر علی و فاطمه علیهم السلام ، همین بس که صحنه پیروزی دشمن را به مفتضحانه ترین شکست آنها مبدل کرد.امروز هم باید از آن بانوی بزرگوار همت بطلبیم.
|
آیتالله مصباح خاطر نشان کرد: به نظر ما، مهمترین شاخص برای کاندیدای اصلح، آن است که دغدغه دین داشته باشد چرا که کلید سعادت دنیا و آخرت همین دین است، و نامزدی اصلح است که دغدغه اصلاح نهادهای مختلف از آموزش و پرورش گرفته تا صدا و سیما را در جهت اهداف و ارزشهای اسلامی داشته باشد.
وی با اشاره به اینکه رئیسجمهوری که بر سر کار میآید دست کم چهار سال کلید بسیاری از مسائل کشور را در دست میگیرد، ادامه داد: اصلح را تنها با چند سخنرانی نمیتوان شناخت بلکه اگر بتوان افرادی را از مدتها پیش زیر نظر گرفت و تقوا و آشنایی آنها با مسائل کلی جامعه، تخصص و دغدغه آنها در زمینه دین را سنجید، میتوان در انتخابات بهتر تصمیم گرفت.
رئیس مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) با اشاره به تلاشهای جبهه پایداری برای شناخت فرد اصلح ابراز داشت: از طرفی رهبری تصریح کردند که اگر اصلح را شناختید، معرفی کنید و از طرف دیگر ممکن بود افراد غیر اصلحی در عرصه انتخابات حضور یابند که بتوانند با استفاده از امکانات تحت اختیار خود، کارهایی را انجام دهند که احتمال رأی آوری آنها را زیادتر میکرد، لذا ایجاب میکرد که اگر کسی اصلح را میشناسد زودتر معرفی کند.
علامه مصباح یزدی ادامه داد: دوستان جبهه پایداری با تحقیقات و بررسیهای خود، جوانترین و موفقترین وزیر دولت نهم را اصلح دانستند. او وزیری بود که در طول مدت وزارتش، حتی یک مورد خلاف شرع و خلاف قانون از او مشاهده نشده بود چون قسم خورده بود که خلاف قانون عمل نکند. آیا اگر چنین کسی را شناختیم و او را معرفی نمیکردیم، نزد خدا حجتی داشتیم؟
وی با اشاره به تأکید حضرت امام (ره) بر کار جمعی به دلیل تأثیر بیشتر آن نسبت به کار فردی، اظهار داشت: اعضای جبهه پایداری برای انجام کار جمعی و تأثیرگذاری بیشتر این جبهه را تشکیل دادند و برای اینکه اطمینان پیدا کنند مصوباتشان مخالف شرع و اسلام نیست، تصمیم به تشکیل شورای فقها گرفته، از بنده نیز برای حضور در این شورا دعوت کردند. از آنجا که اهتمام به امور مسلمین واجب است و از مصادیق بارز اهتمام به امور مسلمین، امور اجتماعی است بنده نیز پذیرفتم.
علامه مصباح یزدی ادامه داد: آنها پس از بررسیهای زیاد به اجماع تصمیم گرفتند و تصریح به اصلح بودن آقای باقری لنکرانی داشتند. از طرفی هم بنده بینی و بین الله از قریب به هفت سال پیش به این نکته رسیده بودم و به کسی اعلام نکرده بودم و حتی اظهار تمایل به آن هم نکردم. از آنجا که تصمیم آنها مغایر با شرع نبود، تصمیم آنها را تأیید کردم، و رأی آوردن یا نیاوردن ایشان و یا گله مند شدن دیگران را دلیلی بر ترک وظیفه شرعی خود ندیدم.
آیتالله مصباح ابراز داشت: شرایط به گونهای شد که آقای باقری لنکرانی علیرغم اصلح بودن، با توجه به شرایطی که پیش آمد کنار رفت و با توجه به اینکه آقای جلیلی به صورت جدی به میدان آمدند، ایشان تکلیف را از دوش خود، برداشته شده دیدند.
رئیس مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) درباره وظیفه امروز ما ادامه داد: بنده و دوستان جبهه پایداری شناختی که نسبت به آقای لنکرانی داشتیم نسبت به آقای جلیلی نداشتیم، لذا اظهار نظر را تا بررسیهای بیشتر به تعویق انداختیم.
وی در ادامه افزود: با توجه به تحقیقها، بررسیها و مشورتها، به نظر میرسد که ایشان در اصول و مبانی ضعف ندارد و در مواردی مانند پایبندی به دین، عشق به ولایت، جدیت در اجرای احکام و اهتمام به ارزشهای اسلامی، بیش از حد نصاب را دارد، هرچند ممکن است هرکسی در مسائل فرعی دارای ضعفهایی باشد. از این رو مقرر شد برای بحث در مسائل فرعی نیز برخی از دوستان با ایشان دیدار کنند تا جبهه پایداری ضمن بررسی بیشتر، نظر خود را در خصوص شخص ایشان ابراز کند.
رجانیوز – گروه سیاسی: خبر انتصاب حسین مظفر به عنوان رئیس ستاد انتخابات محمدباقر قالیباف از آن خبرهایی بود که شاید برای آنها که پیگیر اخبار انتخاباتی هستند کمی عجیب به نظر می رسید، اما برای آنها که نسبت به ماهیت ائتلاف پر سر و صدای سه نفره واقف بودند، امری حتمی و یقینی بود که هفته های قبل انتظار آنرا می کشیدند. رئیس پیشین ستاد انتخابات ائتلاف 1+2 که امروز از سمت خود استعفا داد، قرار بود به عنوان رئیس ستاد انتخاباتی خروجی این ائتلاف معرفی شود اما هنوز خروجی ائتلاف مشخص نشده، او به ستاد قالیباف پیوست.
به گزارش رجانیوز، هنوز چند ماه از سخنان تاریخی قالیباف نگذشته است که "اینکه این ائتلاف سیاسی نیست به این معنا نیست که ما سیاسی نیستیم. این بدین معناست که نمیخواهیم مکر و حیله بکنیم و از جنس کاسه به دست بگیر و بده و بستان احزابی نیست. اگر پایان این ائتلاف منجر به اختلاف شود، باید در دینداری ما شک کنید" اما انگار خود آقای شهردار هم پذیرفته که خروجی ائتلاف، چیزی به غیر از درگیری و اختلاف نبوده است.
اما امروز و در حالی که علی اکبر ولایتی از "فصلالخطاب بودن" نظر جامعتین درباره خروجی ائتلاف حرف میزند و غلامعلی حدادعادل هم از سعید جلیلی به عنوان خروجی نهایی ائتلاف سخن میگوید، قالیباف به طور کامل ائتلاف را به هوا فرستاد و حسین مظفر را به عنوان رئیس ستاد خود انتخاب کرده است.
سکانس اول/ پیشبینی علامه مصباح و صورت مسالهای که پاک شد
"این ایده آل است این که همه اصولگرایان بنشینند و نفر واحدی را انتخاب کنند. هر چند شدنی نیست؛ حتی همان سه نفری که ابتدا با هم ائتلاف کردند، بنده معتقدم که در عمل هیچ کدام از آنها با هم نمیسازند." این پیش بینی دقیق آیتالله مصباح یزدی در دی ماه سال گذشته است؛ یعنی کمتر از پنج ماه پیش؛ دقیقا در همان زمانی که اعضای ائتلاف سهگانه به شدت و با گرمای خاصی از پیوند محکم خود سخن میگفتند.
جهت دریافت در اندازه واقعی بر روی عکس کلیک کنید