نوشته شده در تاریخ پنج شنبه 92 خرداد 2 توسط
یک طلبه | نظر
نظر آمریکایی ها درباره جلیلی | ||
فصاحت و بلاغت از ویژگی های یک کاندیدای ریاست جمهوری محسوب می شود و اینطور که رفتار جلیلی در گذشته نشان داده ، وی علاوه بر خصوصیت مذکور، یکی از منتقدان سرسخت آمریکا و مدافع سیاست "مقاومت" به شمار می رود و ظاهرا یک فرد با ایمان و قوی برای ریاست جمهوری ایران در راه است.
|
||
به گزارش فرهنگ نیوز به نقل از روزنامه آمریکایی واشنگتن پست، در مقاله ای به بررسی ویژگی های دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان از دید خود پرداخته است.
واشنگتن پست در این مقاله سعید جلیلی را شخصی انعظاف ناپذیر ، ایدئولوژیک و ضد آمریکا و نزدیک به رهبری توصیف کرد و اذعان داشت به نظر می رسد جلیلی در انتخابات پیشتاز باشد. این روزنامه ی آمریکایی طی گزارشی مشروح از ویژگی ها و اظهار نظرهای سعید جلیلی ، وی را فرد مورد علاقه ی رهبری ذکر کرد و اشاره کرد جلیلی از متحدان نزدیک به رهبری ایران به شمار می رود. ماکس فیشر ، نویسنده ی این مقاله ، می افزاید : " فصاحت و بلاغت از ویژگی های یک کاندیدای ریاست جمهوری محسوب می شود و اینطور که رفتار جلیلی در گذشته نشان داده ، وی علاوه بر خصوصیت مذکور، یکی از منتقدان سرسخت آمریکا و مدافع سیاست "مقاومت" به شمار می رود و ظاهرا یک فرد با ایمان و قوی برای ریاست جمهوری ایران در راه است." واشنگتن در ادامه ی این مقاله با اشاره به اینکه جلیلی در اغلب مصاحبه های خود ، به رغم تحریم های متعدد ایالات متحده علیه ایران ، آمریکا را در آستانه ی شکست می داند ، اذعان می دارد بارها جلیلی در مصاحبه های خود بیان کرده که ، تحریم های همه جانبه علیه ایران باعث پیشرفت و شکوفایی می شود. واشنگتن پست نوشت : "جلیلی در مصاحبه های خود بارها گفته است که آمریکا در طول 34 سال گذشته توانسته سیاست موفقی در قبال ایران داشته باشد و از این به بعد هم نخواهد توانست و این نشان می دهد که آمریکا با شخص بسیار محکم تری روبرو است." در بخش دیگری از این گزارش واشینگتن پست ، قسمتی از سوابق جلیلی را مطرح می کند : "وی در سن 36 سالگی مدیر کل بوده و از سال 2005 نیز مشاور احمدی نژاد و پس از آن هم معاون وزیر امور خارجه در امور اروپا و آمریکا بود که مهمترین موضوعی که در مورد جلیلی مطرح می شود این است که برابر اطلاعات رسیده ، جلیلی از عوامل مهم تهیه نامه ی 18 صفحه ای تاریخی احمدی نژاد به جرج بوش بوده است." قابل ذکر است مذاکرات ایران و1+5 درحالی پیش می رود که در دور قبل، ایران پیشنهادات خود را برای برون رفت از وضع موجود ارائه کرده اما هنوز پیشنهاد مطلوبی از سمت 1+5 دریافت نکرده است؛ همچنین دوطرف روند مذاکرات را مثبت و رو به جلو توصیف کردنده اند. |