حجت الاسلام جلالی: ورود هاشمی فتنه را کلید زد/ همچنان از آقای لنکرانی حمایت خواهیم کرد
حجت الاسلام جلالی به این شبهه که چرا جبهه پایداری با وجود اینکه آقای جلیلی را اصلح می داند، از آقای لنکرانی حمایت می کند، پاسخ داد.
به گزارش خبرنگار پایگاه تبیین ، حجت الاسلام جلالی در جمع تعدادی از اساتید، دانش پژوهان و کارکنان این موسسه، اظهار داشت: برخی شبهه می کنند که جناب آقای جلیلی از اول کاندیدای مورد نظر جبهه پایداری بوده است و اعضای جبهه پایداری او را اصلح تشخیص دادند و تلاش کردند که ایشان کاندید بشود وچون ایشان قبول نکرد، به سراغ اقای لنکرانی رفتند، لذا حالا که آقای جلیلی به میدان آمده و اتفاقا به نظر آنها اصلح هم بوده است، چرا هنوز از آقای لنکرانی حمایت می کنند.
وی ادامه داد: خیلی از کسانی که نسبت به آقای لنکرانی مردد شده اند ، بخاطر این شایعه بوده است و می گویند حالا که آقای جلیلی کاندیدا شده و از اول هم مورد نظر جبهه پایداری بوده است، پس ما باید از جلیلی حمایت کنیم.
عضو شورای مرکزی جبهه پایداری در پاسخ به این شبهه با اشاره به تلاش های اعضای جبهه پایداری برای شناخت اصلح اظهار داشت: ما در جبهه پایداری در بررسی اولیه 70 نفر را به عنوان صالح مورد نظر قرار دادیم و در نهایت به این نتیجه رسیدیم که آقای لنکرانی اصلح است، اما ایشان از باب تواضع نپذیرفته و گفتند که به سراغ شخص دیگری بروید.
وی ادامه داد: لذا جبهه پایداری سراغ آقای فتاح رفت، اما ایشان اظهار داشتند که آقای لنکرانی را اصلح می دانند و از ایشان حمایت خواهند کرد و لذا کاندیداتوری را نپذیرفتند. بعد از آن به سراغ آقای جلیلی رفتیم که ایشان نیز گفتند که هنوز به جمع بندی برای شرکت در انتخابات نرسیده اند ، در عین حالی که عنوان کردند ، آقایان میرکاظمی و لنکرانی افرادی شایسته تر هستند.
عضو جبهه پایداری تصریح کرد: پس از آن جبهه پایداری، سراغ آقای میرکاظمی رفته و از ایشان برای کاندیداتوری دعوت کردند و ایشان نیز مدیریت آقای لنکرانی را از خود قوی تر دانستند و اظهار داشتند که در صورت معرفی لنکرانی، از وی حمایت خواهند کرد و بعد از این مراحل چهارگانه دوباره سراغ آقای لنکرانی رفتیم.
حجت الاسلام جلالی با بیان اینکه هنوز آقای لنکرانی قبول نمی کردند که نامزد ریاست جمهوری شوند، اظهار داشت: درجلسه ای که آقای لنکرانی با علامه مصباح داشتند، آیت الله مصباح به ایشان فرمودند اگر شخصی اصلح باشد، ولی مسئولیت را قبول نکند ، خیانت کرده است که در این لحظه آقای لنکرانی گفتند چون شما به عنوان فقیه جامع الشرائط حکم می کنید قبول می کنم.
عضو جبهه پایداری با اشاره به اینکه بعد از معرفی آقای لنکرانی بعضی ها از نفوذ گفتمان پایداری ناراحت بودند و تمام تلاششان این بود که برای گفتمان علامه مصباح ، مانع ایجاد کنند ابراز داشت: چه کسی بود که تمام خیانت اصلاحات را افشاء کرد؟ چه کسی بود که در فتنه 88 بیش از همه روشنگری نمود؟ و چه کسی بود که در برابر انحراف ایستاد؟ و الان هم اگر فتنه ای بخواهد صورت بگیرد ایشان است که جلوی آن خواهد ایستاد.
ایشان ادامه دادند: متاسفانه الان بعضی از آقایان فتنه و انحراف را رها کرده، و مشکل اصلی آنها ، گفتمان علامه مصباح شده است و فقط میخواهند وحدت و گفتمان پایداری را بشکنند، ولی ما در هر صورت به تکلیف شرعی خود عمل کرده و تابع قانون بوده و هیچ اعتراضی در برابر آن نخواهیم داشت.
وی با بیان اینکه افراد، روش های متعددی را برای شکستن وحدت پایداری استفاده کرده اند گفت: اخیرا عنوان کرده اند که مقام معظم رهبری به آیت الله استادی پیام داده اند که به آیت الله مصباح بگویند، در سیاست دخالت نکند، که آیت الله استادی تمام این شایعات را ضمن نامه ای به آیت الله رجبی تکذیب کردند، اما باز از شایعه و دروغ پراکنی علیه جبهه پایداری دست بر نداشتند و گفتند آن واسطه آقای کعبی بوده است و نه آقای استادی که آقای کعبی هم تکذیب کردند.
حجت الاسلام جلالی در جواب کسانیکه به نامزد جبهه پایداری ایراد گرفته اند گفت: اگر مشکل شما با آقای لنکرانی بحث خانواده ایشان می باشد، که آقای هاشمی هم مشکل خانوادگی دارد و فرزند بعضی از کاندیداها چندین سال در آمریکا بودند واطلاعات کشور را به بیگانگان انتقال می دادند،و اگر میگوئید که آقای لنکرانی رجل سیاسی مذهبی نیست ، پس چه کسی رجل سیاسی مذهبی می باشد؟ ضمن اینکه تشخیص این مطلب به عهده شورای نگهبان است.
عضو جبهه پایداری با بیان اینکه پیام داده اند که ما نخواهیم گذاشت کاندیدای مورد حمایت علامه مصباح بیاید گفت: این شائبه وجود دارد که آقای جلیلی را در دقیقه 90 آورده باشند تا با این کار بتوانند القاء کنند که گفتمان پایداری مقبولیت ندارد و افراد حزب اللهی را به سمت جلیلی بکشانند و در آخر جناب آقای سعید جلیلی را نیز یک جوری دور بزنند و یک نفر دیگری را بیاورند.
وی با بیان اینکه با ورود هاشمی، فتنه کلید خورد، اظهار داشت: وقتی که آقای هاشمی در ساعت پایانی روز آخر می رفت ثبت نام کند ، دو هزار نفر جلوی وزارت کشورجمع شده بودند که اکثر آنها با نقاب چهره های خود را پوشانده بوده و به به فتنه گری و اهانت و فحش به دیگران می پرداختند.
حجت الاسلام جلالی در پایان با اشاره به فرمایشات علامه مصباح که فرمودند هیچ حوادثی بر روی نظر من تاثیری نخواهد گذاشت گفت: با همه این اتفاقاتی که پیش آمده است، کاندید اصلح مورد تایید جبهه پایداری تغییری نکرده و ما همچنان از آقای لنکرانی حمایت خواهیم کرد.
به نقل از سایت تبیین (انجمن فارغ التحصیلان مؤسسه امام خمینی ره)
حاشیه های جلسه گفتمان جبهه پایداری در مدرسه معصومیه با حضور دکتر باقری لنکرانی
اولین باری بود که در مراسم انتخاباتی یک کاندیدا شرکت می کردم بیشتر از هزار نفر بودیم و بیشترمان طلبه بودند جلسه گفتمان جبهه پایداری با حضور دکتر باقری لنکرانی.
اساتید من هم هستند: دکتر باقرزاده مجری برنامه است(!)، آیت الله فیاضی و دکتر سعیدی هم جز شرکت کنندگان مراسم.
برنامه هنوز شروع نشده که مهدی سلحشور هم با تعدادی از بچه های هیئتش می آیند.
بعد از قرائت قرآن و پخش نماهنگ نوبت به سخنرانی آیت الله رجبی می رسد و بعد هم سخنرانی خود دکتر لنکرانی. انصافا خوب صحبت می کند از ضرورت همکاری حوزه و دولت صحبت می گوید: حوزه به عنوان راهبر و تدوین کننده برنامه های فرهنگی و دولت مجری برنامه های حوزه.
ماجرای جالبی هم تعریف می کند از دوران مسئولیتش در دولت نهم: یک بار که به محضر مقام معظم رهبری می رسند آقا شاکی هستند از بی توجهی دولت به مسئله فرهنگ همین موجب می شود که سال بعد دولت بودجه فرهنگی را 35 برابر کند(!!). و در دیدار بعدی با رهبری منتظر تعریف و تمجید آقا هستند که ایشان می فرمایند من از این وضع نگرانم !
بعد نتیجه می گیرد و توضیح می دهد که بودجه باید به تناسب برنامه های فرهنگی تنظیم شود و برنامه هم که وظیفه حوزه است.
بعد از صحبت های خوبی که می کند نوبت به پرسش و پاسخ می رسد: پرسش ها درباره برنامه دولت در مورد مسائل اقتصادی است و کاندیدا شدن سه کس: هاشمی مشایی و جلیلی.
از هاشمی شروع می کند: «از آمدنش هم خوشحالیم هم ناراحت خوشحال از این که برنامه هایش را به طور واضح توضیح خواهد، و ناراحت از شکست حتمی اش در انتخابات.» البته من خودم در دل خوشحالی دیگری هم دارم و آن هم این که بالاخره حضور ایشان تعدادی رای های خفته را هم بیدار می کند بنابر این مشارکت در انتخابات بیشتر می شود و در نتیجه به اعتبار آن افزوده می شود و به این ترتیب حماسه رقم می خورد.
از مشایی با بی تفاوتی رد می شود و من برای اولین بار می بینم که یکی به صراحت ماجرای احراز صلاحیت او را به شورای محترم نگهبان واگذار می کند و مثل خیلی ها برای فقها و حقوقدانان شورای نگهبان تعیین تکلیف نمی کند.
به جلیلی هم که می رسد با تکرار موضع سخنگوی جبهه پایداری که از حضور جلیلی استقبال کرده بود و حضورش را موجب تقویت گفتمان انقلاب دانسته بود ابراز امیدواری می کند که تنها یک نفر کاندیدای این گفتمان باشد.
جلسه با اشاره مسئول برنامه های دکتر تمام میشود، دکتر با یکی از مراجع دیدار دارند.
پس از اتمام جلسه من در این که باید به لنکرانی رای بدهم استوار تر شده ام. یک نخبه واقعی با افکاری بلند برنامه ای جامع و تنظیم شده طبق مبانی اسلامی.
حالا نوبت دکتر جلالی است که در جلسه ای نیمه خصوصی مطالبی را بگویند که به بخشی از آن ها اشاره می کنم:
1) حضرت آیت الله مصباح در دیداری که با دکتر داشته اند انصراف ایشان از کاندیداتوری را خیانت دانسته و فرموده اندکه اگر انصراف دهید بنده از هیچ کس دیگری حمایت نخواهم کرد.
2) و همچنین اضافه کرده اند که من از 6 – 7 سال قبل دنبال کاندیدای اصلح می گشتم و برای من محرز شده است که شما اصلح هستید و شرعا بر من واجب است که به شما رای دهم.
یاسر حسین پور
به نقل از وبسایت حامیان مردمی دکتر لنکرانی
دکتر سعید جلیلی هم نامزد انتخابات ریاست جمهوری شد.
دست نوشته ای از دکتر لنکرانی؛
«شما چهار سال، یعنی حدود 1460 روز وقت دارید. هر روز که میگذرد، یکی از این عددها برداشته میشود و مجموعه به صفر نزدیک میشود. هر یک روزتان غنیمت است!»
او میگفت و من مینوشتم. شهریور 1384 و ماه رجب بود. مینوشتم و میدانستم که چهارسال خواهد گذشت، اما نمیدانستم که این گذار چنین پرشتاب خواهد بود. اکنون که فرصت تأملی دست داده، قدری از رمز و راز آنچه را که در فرصتهای کوتاه دیدار میگفت، میفهمم؛ هنوز هم قدری را، نه همه را.
***
رهبر انقلاب فرمود: «ما هیچ وقت از تحریمها ضرر نکردهایم. اگر این خوراک آماده را از ما بگیرند، آن وقت ذهن ما به جوشش درمیآید و کارهای بزرگ به ثمر میرسد.»
ایشان در جمعبندی این بازدید چندساعته فرمودند: «کشور ما بدون حرکت در جادهی گسترش دانش و گسترش پژوهش، امکان ندارد بتواند به نقطهی مطلوب خودش دست پیدا کند. مخصوص کشور ما هم نیست. کلید، دانش و پژوهش است.» همچنین هشدار دادند که: «اصرارم بر این است که هر وقت ما برای پیشرفت علم کار میکنیم، این را فراموش نکنیم که علم و دین توأمانند.»
جوان نخبهای که اختراعی درخور توجه داشت، در حضور ایشان از عدم رسیدگیها و فقدان حمایتها گلایه میکرد. او به وجد آمده بود و ناخودآگاه میگریست. بعداً گفت: از اینکه میبینم شخص اول مملکت بیتکلف ایستاده و حرفهایم را میشنود، دست مهربانی بر دوشم میکشد، اشکهایم را پاک میکند و شخصاً پیگیر امور میشود، ناخودآگاه به گریه آمدهام.
استاد پرمدعایی هم آمده بود تا به قول خودش مطالبی را به رهبری برساند. قدری متکبرانه شروع به سخن کرد و فحوای کلامش اثبات این موضوع بود که ما باید راه پیمودهی دیگران را برای ارتقای علمی کشور با همان سبک و سیاق و همان نظام و روش برویم. کلامش که تمام شد، نگاهش برق میزد. خیال میکرد خیلی عالمانه سخن گفته. آقا که شروع به سخن کردند، در چند دقیقه مبنای نظری بحث را خیلی بهتر از خود او بیان فرمودند. سپس نقد روش متدوال در پیشرفت و ارتقای علمی را بیان کردند و آنگاه اشاره کردند که حتی تحولات جهشی غرب هم خارج از این مسیری که به ما معرفی میکنند، صورت پذیرفته و تحولات چشمگیری که در عرصهی علم و فناوری رخ داده، جهشی بوده و با شکست ساختارهای مرسوم امکان وقوع یافته است.
در اندونزی، یک دانشجوی رشتهی پزشکی دانشگاه جاکارتا میگفت: «شما قدر این سید را نمیدانید. مثل ماهی در آب هستید. نمیفهمید چه نعمتی دارید.» راست میگفت.
در آکرا، پایتخت غنا، عالمی دینی میگفت: «اگر ما مثل این مرد را داشتیم، کارهایی میکردیم کارستان!»
امام رضا(ع) در کلامی شریف و البته طولانی از امام سجاد(ع) نقل میفرمایند: اگر دیدید کسی اهل نماز و روزه است، گناه نمیکند و کارهای خوب هم انجام میدهد، عجله نکن، گولش را نخور، ممکن است عُرض? گناه کردن نداشته باشد.
بعد میفرماید: اگر کسی عرض? گناه کردن داشت، اما گناه نمیکرد، آرام باش، فریب نخور، ممکن است گناهی را ترک میکند، اما مرتکب گناه دیگری میشود. زیرا شهوات مردم مختلف است؛ یکی شهوت مال دارد، اما شهوت جنسی ندارد، یکی شهوت جنسی دارد، اما حرام نمیخورد.
امام خمینی (رحمه الله):
باید توجه داشت که هدف از انتخابات در نهایت حفظ اسلام است.
انتخابات در اندیشه امام خمینی (ره) تبیان دفتر اول ص 134